Sint-Michiels

2E en 3E snuift de sfeer op van de herfst op De Vestingen

2E en 3E trokken samen naar De Vestingen op herfstonderzoek. Eerst gingen ze samen op zoek naar enkele afspraken die nageleefd moesten worden. Zo ontstonden meteen al vriendengroepen over de klassen heen.

Lees verder

Een kijkje in 2E

Een kijkje in 2E: Wat krijg je te zien? Een meetcircuit, een bezoek aan de fruitwinkel, ons inleven in de blinde Bartimeüs, proeven van exotisch fruit, dierendag vieren, een herfstwandeling maken.

Lees verder

3KE bezoekt de bib

Leesplezier in de 3de KLEUTERKLAS tijdens ons maandelijks bezoek aan de bibliotheek.

Lees verder

Muzische in 1 E: beeld

Het is volop herfst. Dat zie je aan de kleuren van de blaadjes. Maar hoe kunnen we herfstkleuren schilderen als we van de juf enkel de 3 hoofdkleuren (rood, blauw en geel) krijgen?

Lees verder

Wat een gekke beestenboel in 1E!

Een parkiet, een waterschildpad, een konijn, een poes, 3 honden, foto’s van dieren en knuffeldieren. Het was een echte beestenboel.

Lees verder

Herfstdag voor de peuters en 1KE

Wat een leuke en avontuurlijke herfstdag in de Palingbeek. Alleen maar blije gezichtjes.

Lees verder

Dierendag in Sint-Michiels

Dit jaar gingen we eens niet voor een traditionele dierententoonstelling op dierendag maar we trakteerden de kinderen op een toneel van de leerkrachten.

Lees verder

Herfstdag voor 2KE en 3KE

herfstdag018

Dierendag vieren in het bezoekerscentrum van de Palingbeek! Het werd een beestig leuke dag!

Lees verder

Dierendag in 5E

Dierendag in 5E Er kwamen heel wat dieren langs in de klas: konijnen, cavia's, schildpadden, een hond, een poes en een tamme kip!

Lees verder

Een meter of peter voor de kinderen uit 1E

Een heel jaar lang waren zij de grootste kleuters. Nu werden ze plots de kleinste lagere schoolkinderen. Om de overstap naar de lagere school wat te verzachten, mochten de kinderen elk een leerling uit het 5de leerjaar als meter of peter kiezen.

Lees verder

3E keerde terug naar de school van vroeger

Enkele sfeerbeelden.

Lees verder

De gekke stunten van 5E

Wat voerden de leerlingen van 5E toch allemaal uit! Sommige stonden op een boek, anderen werden bijna opgegeten door een pop, nog iemand anders ging aan een reuzenpotlood... en we stonden met de hele klas op een skateboard!!!

Lees verder

© Simizil | Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD